AEROSOLES®

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Er du på udkig efter et par sko eller sandaler, som både er smarte i designet og fantastiske at gå i, er et par sko eller sandaler fra Aerosoles som skabt til dig. Aerosoles er et veletableret New York-brand, der længe har designet smart fodtøj til kvinder ud fra et afgørende perspektiv:  Fodtøj, der er godt at gå i, kan også være elegant, smart og feminint. 
 
Aerosoles blev stiftet af Jules Schneider. Hun fik idéen til Aerosoles, da hun gik en morgentur i New Yorks gader i slutningen af 1980’erne, hvor hun observerede de velklædte kvinder, der var på vej på arbejde, mens de havde løbesko på. Skoene passede ikke til kvindernes tøjstil, men det inspirerede Jules Schneider til at skabe Aerosoles, hvor god komfort kombineres med smart design. 
 
I dag står Aerosoles for et bredt udvalg af sko og sandaler med god komfort i et elegant look. Med over 20 års erfaring i bagagen er Aerosoles sandaler og sko dermed anerkendt for fundamentale karakteristika såsom fleksibilitet i sålerne, naturlige og spidsfindige materialer og en konstant målsætning om at følge moden uden at gå på kompromis med komforten. 
 
Hos Juul Sko er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Aerosoles sandaler og sko, og her på siden finder du vores sortiment, der både indeholder sko, som kan bruges på arbejdet eller til festligere anledninger, men også nydelige sandaler til hverdagsbrug eller på ferien. 
 
Vi ved, at det til tider kan være svært at være sikker på ens skostørrelse, når man handler fodtøj på internettet. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat – vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sko eller sandal fra Aerosoles, når du har fundet det par, som passer til din stil og dine behov for godt fodtøj. vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.00
Lørdag
9.30 - 13.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr