Pige gummistøvlerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Gummistøvler til piger

Men jeg vil meget hel´re ud i det store blå, med mine go´e gamle røde gummistøvler på”, sådan synger vi i den berømte gummistøvle-sang. Pigen i sangen vælger støvlerne frem for både dansesko, sutsko og flade laksko. Det er der garanteret mange gode grunde til, men én ting er sikkert: gummistøvlen er et hit, når man er pige. Det til trods for, at gummistøvlen ofte får os til at tænke på mudder, regn, sand og vandpytter. Men det er netop dét, gummistøvlen kan. Med gummistøvlen på er der ingen grund til bekymring for hverken underlag eller vejrforhold.

 

Gummistøvler er mere end en børnesang

Støvlens popularitet blandt piger ses tydeligt i vores webshop, hvor du finder et stort udvalg af ”pigede” støvler: lyserøde, blomstrede, med glimmer, praktiske og farverige. Kom ikke her og sig, at gummistøvler ikke kan være smarte.

 

Tilbage er der blot at vælge, hvilken model det skal være. Du finder både lange og mellemlange støvler alt efter, hvor store vandpytter gummistøvlen skal kunne modstå. Mærkerne i sortimentet vidner om støvler af god og solid kvalitet, og det er brands som Bisgaard, Aigle, Viking og Petit Sofie Schnoor, siden gemmer på. Kig dig godt omkring, du finder med garanti den støvle, du er på udkig efter.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies