Gummistøvler til damer

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Gummistøvler til damer

Det er ofte vådt og regnfuldt i Danmark. Uanset om du er barn, voksen, mand eller kvinde, så vil du blive udsat for det grå og nedbørsprægede vejr, og derfor er et par gode gummistøvler vigtige at have. Her på siden har vi samlet vores store udvalg med dame gummistøvler, som er sammensat efter vores egne høje krav til kvalitet og design.

 

Derfor er vi også sikre på, at du kan finde et par gummistøvler til damer, der matcher din personlige stil. Når du vælger et par dame gummistøvler fra vores udvalg, er du sikret, at de kan holde dine fødder tørre, så du undgår klamme og kolde tæer. Du skal blot sørge for at finde den model, du selv synes passer bedst til dig.

 

Nogle danskere tror, at gummistøvler er forbeholdt børn, og at gummistøvler er klodsede at se på. Men så snart du kigger vores sortiment med dame gummistøvler igennem, er vi overbeviste om, at du i hvert fald ved, at gummistøvler kan være smarte, samtidig med at de er praktiske.

 

Du kan både købe gummistøvler til damer med højt skaft, mens vi selvfølgelig også forhandler smarte gummistøvler, der ser ud af mindre, når du tager dem på.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies