Imprægnering

Imprægnering af sko

Når du modtager dine spritnye par sko, så er vedligehold måske det sidste du tænker på. Men vejen til et par velholdte sko starter allerede den dag du får dine sko. Imprægnering er en vigtigt for at beskytte dine sko mod snavs og fugt. Men hvornår skal skoene egentlig imprægneres og hvordan kommer man godt fra start?Filter

TILBEHøR

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Sådan beskytter du dit fodtøj 

Imprægnering er skabt til sko af læder og skind. Hvis du prøver at imprægnere dine nye sneakers, kan du ende med et resultat, som langt fra er hensigtsmæssigt.

Særlige typer læder, såsom slangeskind skal heller ikke imprægneres. Du kan sagtens imprægnere syntetisk læder, du skal blot vælge det rigtige produkt.

Når du får dine nye lædersko hjem, så skal du faktisk imprægnere dem inden brug. Du skal selvfølgelig følge instruktionerne på produktet. Det er dog en god ide at starte med at tørre skoene af med en tør klud, så er du sikker på skoene ikke har støv på sig.

En imprægnering holder desværre ikke for evigt, derfor er det nødvendigt, at du med jævne mellemrum giver skoene et ekstra lag beskyttelse. Hvor ofte dette er nødvendigt afhænger af, hvor ofte du bruger skoene.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies