Såler

Skosåler til alle behov

Her finder du vores brede udvalg i løse såler, som kan hjælpe dig med enhver udfordring. Vi har alle et par sko som gnaver eller niver.

Det kan også være at skoen er en smule for stor omkring hælen. Nogle gange, skal der et par få justering til, før at dine sko sidder helt perfekt. Filter

TILBEHøR

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Vælg den rigtige skosål

Du kan bruge løse indlægssåler i alle slags sko, uanset om det er et par stiletter eller sneakers. Du kan også sagtens vælge at bruge en løs indlægssål i dine sandaler.

Mange danskere går rundt og har små problemer med deres fødder, som sagtens kan afhjælpes med den rette indlægssål. Særligt hvis du går meget i dine sko, er det vigtigt at dine sko opfylder alle dine fødders behov for støtte. Har du f.eks. har problemer med en høj vrist, så er det vigtigt at du får en indlægssål, som giver den rette svangstøtte. 

Det kan gøre en stor forskel, om dine fødder får den rette støtte eller ej. Vi kan hjælpe med indlægssåler, som hjælper dine fødder med at holde varmen eller som aflaster foden, når du har stiletter på.

Vi sidder altid klar til at dele vores professionelle råd med dig, hvis du har nogen spørgsmål omkring sko eller indlægssåler.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies