Pige hjemmeskoFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

SUPERFIT BELLA

SPAR
149,00
DKK
På tilbud til:
299,00 DKK
150,00 DKK
- 50%

 

Hjemmesko til piger

Du behøver ikke at frygte at gå en kold vinter i møde, hvis du bare sørger for at have et par varme hjemmesko at træde i. De smarte hjemmesko til piger fra Juul sko´s webshop har skridsikre såle, og du finder dem i et hav af varianter. Uanset om du er mest til filt eller skind, finder du med garanti en hjemmesko, der passer til dig. 

 

Hjemmesko til den smarte pige

De mange varme hjemmesko til piger er ikke kun praktiske, idet de skærmer mod kulde, de er også pæne at have på. Du kan nemlig finde lige præcis den farve og det print, du bedst kan lide. Leopard, lyserød, mønstret eller ensfarvet. Der er noget for enhver smag på webshoppen. Sortimentet rummer mange brands af høj kvalitet, og de søde og sjove futter vil gøre enhver mor og bedstemor blød i knæene.

 

Sko at bo i

Hjemmeskoen er sådan en sko, man godt kan tillade sig at bo i – i hvert fald i vintermånederne. De er nemlig ikke bare varme, men også bløde og rare at have på, og med et par hjemmesko om fødderne er man i rigtig hygge-stemning. Derfor kan det godt betale sig at vælge et par i god kvalitet, som både kan bruges hjemme og i institutionen.

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies