Pige hjemmesko

Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

BISGAARD LEOPARD

SPAR
90,00
DKK
På tilbud til:
300,00 DKK
210,00 DKK
- 30%

SUPERFIT BELLA

SPAR
149,00
DKK
På tilbud til:
299,00 DKK
150,00 DKK
- 50%

Pige hjemmesko i søde og unikke design

Mangler du nogle hjemmesko til din pige? Så er du bestemt landet på den rigtige side. Her har vi nemlig samlet et udvalg af kvalitetshjemmesko. Kigger du ovenover, finder du pige hjemmesko fra kendte mærker. Vi sørger konstant for at købe nye modeller ind, så vi følger med tidens trends. På den måde sikrer vi også, at vi følger med dine og dit barns behov. I vores store udvalg har du mange forskellige valgmuligheder – både hvad angår form, farve og motiv. Dermed kan du nemt finde en pige hjemmesko, der passer til dit barn, hvis du går på opdagelse herover.

Hjemmesko til piger varmer fødderne

Du behøver ikke at være bekymret for din piges fødder, når I går en kold vinter i møde, hvis du bare sørger for at have et par varme pige hjemmesko, hun kan træde i. De smarte hjemmesko til piger fra vores webshop har skridsikre såler, og du finder dem i et hav af varianter. Uanset om du leder efter filt eller skind, finder du med garanti en pige hjemmesko, der passer til dit barn.

Farverige hjemmesko til den smarte pige

De mange varme pige hjemmesko er ikke kun praktiske, idet de skærmer mod kulde, de er også pæne at have på. Du kan nemlig finde lige præcis den farve og det print, du og din pige bedst kan lide. Leopard, lyserød, mønstret eller ensfarvet. Der er noget for enhver smag på webshoppen. Sortimentet rummer mange brands af høj kvalitet, og de søde og sjove futter vil gøre enhver mor og bedstemor blød i knæene.

Vores sko er så dejlige, at man vil bo i dem

Pige hjemmeskoen er sådan en sko, man godt kan tillade sig at bo i – i hvert fald i vintermånederne. De er nemlig ikke bare varme, men også bløde og rare at have på, og med et par hjemmesko om fødderne kommer man i rigtig hygge-stemning. Derfor kan det godt betale sig at vælge et par i god kvalitet, som både kan bruges hjemme og i institutionen. Har du spørgsmål til vores hjemmesko til piger, må du endelig kontakte os.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Max Christensen

Review
5

Hanne og Steen Lavrsen

Review
5
Virkelig god service hele vejen igennem. Og hurtigt

eva bæk

Review
5
Super service, og sikke en fin indpakning 🥰

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies