Skotilbehør

Tilbehør til alle udfordringer 

Vi elsker skotilbehør! Når du får dine nye sko hjem, ønsker du selvfølgelig at de skal holde så længe som muligt, og være så komfortable som muligt.

Her på siden finder du vores udvalg i skotilbehør, som både kan gøre din hverdag lettere og samtidig forlænge brugen af dine sko.Filter

TILBEHøR

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

  Bestil allerede i dag

Sko med en lædersål kan være glatte. Ved at benytte en skrid-hæmmende spray eller indlægssål, så sikrer det, at du kan stå fast i dine sko.

Sko kan let komme til at lugte, særligt hvis de bruges om sommeren, hvor der trods alt er en større chance for, at du kommer til at svede. En skodeodorant hjælper dig med at forhindre, at dine sko kommer til at lufte og være ubehagelige at have på.

Uanset hvilken form for skotilbehør, du er på udkig efter, så kan vi hjælpe dig med råd og vejledning. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om sko, derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du kan kontakte os på enten mail eller telefon. Ved du allerede hvad du brug for, så vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. Vi leverer hurtigt med GLS og tilbyder fragtfri levering ved køb over 500 kr.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies