Børster

Sådan plejer du din sko

I vores webshop finder du et stort udvalg af skobørster. Når du køber sko i en god kvalitet, kan det altid betale sig at tage sig godt af dem. Det kræver at du bruger lidt ekstra tid på dine sko, men resultatet vil være et par velplejede sko, som holder i mange år fremover. Sådan tager du dig godt af dine lædersko.

Når du anskaffer dig et par nye lædersko, bør du altid imprægnere dem. Dette forlænger skoens liv, og beskytter dem mod snavs og fugt.

Filter

TILBEHøR

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Sådan bruger du en børste

Dine sko bliver fugtige indvendige, når du bærer dem en hel dag. Hvis du gerne vil tage dig ordentlig af dine sko, bør du skifte sko hver dag. Dette sikrer, at dine sko kan nå at tørre inden, at du tager dem på igen.

Brug gerne en skobørste til at fjerne snavs, inden du bruger et plejemiddel. Vi har et bredt udvalg af skobørste, som hjælper dig med at holde dine sko rene. Sørg for at pleje dine lædersko, så de ikke bliver tørre eller slår revner.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, med at finde det plejemiddel, som passer bedst til dine sko. Har du brug for rådgivning, så kan du kontakte os på enten telefon eller mail.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies