Sneakers til kvinder

Sneakers fra sportssko til hverdagssko

Er du også bare helt vild med sko? Så har du helt klart også et par sneakers [sneaks] i din sko samling. De seneste år har mange brugt de sporty sko til hverdagsbrug. Aldrig har de været så meget i gadebilledet, som de er lige netop nu! Sneakers er in som aldrig før, og de kan vist godt gå for at være et absolut MUST-HAVE!

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

SKECHERS FIRST CHOICE

SPAR
399,00
DKK
På tilbud til:
799,00 DKK
400,00 DKK
- 50%

Før i tiden kaldt man dem for kondisko, men nu går de på titlen ”sneakers”, og det er også den kategori, vi har kaldt dem for her hos os. Og sneakers kan du i den grad finde masser af her på vores hjemmeside. Alt fra Adidas, til Puma, til Ecco, til Skechers og mange flere er blandt forhandlerne på denne hjemmeside.

Fordelen ved at have et par sneakers er, at de er så gode at gå i. De komfortable materialer gør, at skoene er skabt til at gå langt i. Derfor er skoene også et hit i hverdagen. Hvis man har et job, hvor man går meget er de helt ideelle.

Sneakers kan styles både med kjoler, jeans, shorts. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. I dag er alt tilladt, når det kommer til styling af sneakers, for alle bruger dem til alle mulige typer af outfits.

Hvordan vil du style et outfit med sneakers? Find ud af det og tag et kig her på vores hjemmeside. Lad dig inspirere af de forskellige sneakers.

Måske der er et par eller to, der passer perfekt til din garderobe derhjemme?

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Birthe Nille Mathiasen

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies