Sneakers til drengeFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Sneakers til drenge

Der findes ingen andre sko, der rummer så mange betydninger, som sneakers gør. Et par sneakers er nemlig en unik mulighed for at skabe et personligt udtryk. Det smarte ved disse sko er også, at de både kan bruges til fodbold i skolegården og til fødselsdagsfesten lørdag aften. Gummiskoen er nemlig ikke bare praktisk eller smart – den er begge dele.

Har du styr på dit sneaker-game? Ellers har din dreng med sikkerhed, og han ved med garanti, hvilke sneakers han gerne vil have. Find dem her på siden.

 

Seje sko til drenge

Udvalget i webshoppen er nemlig stort, og det rummer garanteret også dit næste par cool drengesko. Hvis snørebånd endnu er for besværlige, når skoen skal snuppes på, er det heldigt, at der også findes mange modeller med velcro-bånd. Det gør det nemt for barnet at hoppe hurtigt i skoen, når det ringer ud til frikvarter. Der findes også et hav af forskellige farver, ligesom du finder mange populære mærker.

 

Det store spørgsmål er, hvilket par I vælger... De seje, de blå, de hurtige, de smarte eller de enkle. Giv jer god tid til at kigge rundt på siden, og bliv helt bevidst og jeres sneaker-game – det giver credit i skolegården!

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies