Sneakers til drengeFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

HUMMEL CROSSLITE JR WATERPROFF

SPAR
100,00
DKK
På tilbud til:
500,00 DKK
400,00 DKK
- 20%

IN2 BLÅ FRITIDSSKO

SPAR
199,50
DKK
På tilbud til:
399,00 DKK
199,50 DKK
- 50%

 

Sneakers til drenge

Der findes ingen andre sko, der rummer så mange betydninger, som sneakers gør. Et par sneakers er nemlig en unik mulighed for at skabe et personligt udtryk. Det smarte ved disse sko er også, at de både kan bruges til fodbold i skolegården og til fødselsdagsfesten lørdag aften. Gummiskoen er nemlig ikke bare praktisk eller smart – den er begge dele.

Har du styr på dit sneaker-game? Ellers har din dreng med sikkerhed, og han ved med garanti, hvilke sneakers han gerne vil have. Find dem her på siden.

 

Seje sko til drenge

Udvalget i webshoppen er nemlig stort, og det rummer garanteret også dit næste par cool drengesko. Hvis snørebånd endnu er for besværlige, når skoen skal snuppes på, er det heldigt, at der også findes mange modeller med velcro-bånd. Det gør det nemt for barnet at hoppe hurtigt i skoen, når det ringer ud til frikvarter. Der findes også et hav af forskellige farver, ligesom du finder mange populære mærker.

 

Det store spørgsmål er, hvilket par I vælger... De seje, de blå, de hurtige, de smarte eller de enkle. Giv jer god tid til at kigge rundt på siden, og bliv helt bevidst og jeres sneaker-game – det giver credit i skolegården!

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop