Drenge gummistøvlerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Gummistøvler til drenge

Der er ikke noget bedre end regntøj og gummistøvler, når det står ned i stænger. Vejret skal ikke være det, der forhindrer drenge i at klatre i træer, lege i skoven eller bygge sandslotte. Derfor finder du hos Juul sko et stort udvalg af det vandtætte fodtøj til aktive drenge.

 

Slip for våde tæer

Hop i vandpytter, og slip for våde tæer. Et par gode gummistøvler kan klare selv den største vandpyt, og du kan derfor trygt lade din dreng pjaske rundt i sådan én uden at være bekymret for, om han får våde fødder. Gummistøvlerne er ikke bare praktiske, de er også smarte at se på. Udvalget i webshoppen råder over mange seje gummistøvler til drenge med bil-, drage-, skibs- og lynmotiver. Der er en støvle til enhver smag. Desuden kan du både vælge gummistøvler, som går langt op på læggen og kortere støvler, der dækker over anklen. Det er smag og behag, hvad man synes bedst om.

 

Nem at træde i

Gummistøvlens største fordel er klart, at den er nem at træde i. Derfor fungerer den også som en praktisk hop-i-sko, når det skal gå stærkt ud ad døren, eller når man bare lige skal med mor til købmanden efter mælk. Der kan også være en stor tilfredshed i, at man som dreng ikke altid skal have hjælp til at få skoene rigtigt på. Find den gummistøvle på webshoppen, som matcher de behov, I har. 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies