Børnesandaler

Sandaler til børn

Sandaler er helt uundværlige, når det er sommer og lukkede sko ikke længere er praktiske. Der findes flere forskellige typer af sandaler, og hvilke du bør overveje, afhænger i høj grad af barnets alder. Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS


Sandaler til alle fødder

Når du køber sandaler til små børn, er det vigtigt at du sørger for at sandalen har en fast hælkappe. Dette sikrer at sandalen giver god støtte til de små usikre fødder. Netop derfor, går de fleste begyndersandaler lidt højere op omkring anklen, hvilket giver den bedste støtte. 

Når barnet bliver lidt større (2-4år), er det stadig vigtigt at købe sandaler med en fast hælkappe. Vi anbefaler, at du vælger en sandal som er lukket, dette beskytter de små børnefødder bedst. 
Selvom dit barn er lidt større (4-5år), så er det fortsat en god ide at vælge en sandal med en fast hælkappe. Når barnet er omkring de 6-7 år. kan du sagtens vælge en sandal, med en åben hælkappe.

Det vigtigste er, at sandalen sidder godt omkring foden.

Du bør dog altid vælge en model, som kan justeres omkring hælen. Ønsker dit barn en åben sandal, så er dette også alderen, hvor du sagtens kan vælge en åben model.

 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies