Accessories

Tilbehør og accessoires

Lædervare inkluderer ikke kun sko. Vi elsker også tasker! Her på siden finder vi vores accessoires, som er skabt til at hjælpe dig med at ligne den bedste version af dig selv.

Dette klares nemt med et par lækre sko og en flot taske.

De rette sko og den rette taske kan hurtigt forvandle dit outfit. En lædertaske med de rigtige detaljer, hjælper dig med skabe rammen om resten af dit outfit. Måske du foretrækker at være klædt i neutrale farver.

Her kan et par anderledes sko, en flot taske eller et flot, farvede tørklæde virkelig gøre en forskel. Tasker af læder skal behandles på samme måde, som sko af læder.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies