Babysko til pigerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Babysko til piger

Ballerinaer, stiletter, gummistøvler, sneakers, sandaler og gymnastiksko. Der er meget fodtøj, en pige skal gå til i løbet af sit liv. Godt begyndt er halvt fuldent siger man, og derfor er det vigtigt, at vælge det helt rigtige første par sko til den lille pige. I webshoppen Juul sko finder du et stort udvalg af babysko til piger. Skoene er næsten ikke til at stå for – måske fordi ethvert moderhjerte bliver helt blødt, når vi tænker tilbage på vores børns første skridt.

 

Pigens første sko

Hvilke sko skal være de allerførste på den lille piges lange sko-rejse? Uanset om det er et praktisk, et lyserødt eller et råt look, du er på udkig efter, er der et hav af muligheder i webshoppen. Det sværeste bliver at vælge ét par, og det er jo et velkendt dilemma blandt piger og kvinder. Sko er ikke bare sko – de er en del af vores outfit og stil. Det gælder også det første par sko, der skal danne grobunden for pigens videre færd.

 

Kig dig derfor godt omkring i sortimentet af babysko til piger. Har du brug for hjælp eller gode råd, sidder vi klar ved telefonen. Vi sætter nemlig en ære i at hjælpe vores kunder, uanset hvilken sko-udfordring de står overfor.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies