Om Juul Sko og www.juul-sko.dk - Fysiske butikker siden 1950 og online siden 2012

Det er ikke altid nemt at købe sko over nettet, men vi er klar på at hjælpe dig hvis du er i tvivl og vil have råd og vejledning. Du er altid velkommen til at ringe til os, skrive en mail eller kontakte os på chatten, så vil vi vejlede dig på bedste vis. Varer der er købt på vores webshop kan sendes retur til os eller byttes i en af vores to fysiske butikker i Skive.

De to fysiske butikker er medlemmer Europas største indkøbsforening ANWR, der sikre et stort udvalg og gode priser på sko til hele familien. Vi har et stort udvalg af børnesko, damesko og herresko. Vi gør rigtig meget ud af at have et bredt udvalg af de bedste mærker, og vi finder det bedste fra de største leverandører.

Juul sko har været en familieejet skobutik siden 1950 og i 1979 kom der endnu en butik til i Skive, Tops. Butikkerne drives i dag af Mette Mortensen, som har overtaget det fra sin far Jens Mortensen. Vi har drevet webshop siden 2012.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies