Om Juul Sko og www.juul-sko.dk - Fysiske butikker siden 1950 og online siden 2012

Det er ikke altid nemt at købe sko over nettet, men vi er klar på at hjælpe dig hvis du er i tvivl og vil have råd og vejledning. Du er altid velkommen til at ringe til os, skrive en mail eller kontakte os på chatten, så vil vi vejlede dig på bedste vis. Varer der er købt på vores webshop kan sendes retur til os eller byttes i en af vores to fysiske butikker i Skive.

De to fysiske butikker er medlemmer Europas største indkøbsforening ANWR, der sikre et stort udvalg og gode priser på sko til hele familien. Vi har et stort udvalg af børnesko, damesko og herresko. Vi gør rigtig meget ud af at have et bredt udvalg af de bedste mærker, og vi finder det bedste fra de største leverandører.

Juul sko har været en familieejet skobutik siden 1950 og i 1979 kom der endnu en butik til i Skive. Butikkerne drives i dag af Mette Mortensen, som har overtaget det fra sin far Jens Mortensen. Vi har drevet webshop siden 2012.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Birthe Nille Mathiasen

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies