Pige sandalerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Sandaler til piger

Når pigerne rammer det nyslåede græs eller stranden i høj sol og blå himmel, er det rart at have noget på fødderne, som er let, luftigt og nemt at tage af. Her på siden finder du et stort udvalg af sandaler til piger. Juul sko tilbyder både sommersandaler, der er nemme at hoppe i og tage af og klassiske modeller, der kan fungere som en stilren hverdags- og sommersko. Tilbage er der blot at vælge, hvilken sandal, der skal være din go-to på varme sommerdage.

 

Sandaler er ultimative sommersko

På webshoppen finder du mange forskellige modeller, farver og print. Er du til læder eller skind, velcro eller lynlås? Mulighederne er mange, og derfor rummer siden helt sikkert også dine næste sko.

Som mange andre sko, er sandalen en sæsonbetonet sko. Sandalen får ikke lov at stå fremme hele året i et land ved det høje nord. Når vi tænker på sandaler, tænker vi på solskin, blå himmel og lyse nætter, og derfor giver sandal-shopping en vis varme i kroppen. Der er ingen tvivl om, at når først man får hentet sandalerne ned fra loftet, så er det blevet sommer i Danmark. God sommer og god sandal-jagt. Nyd de mange varianter på webshoppen.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies