Babysko til drengeFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

ECCO FIRST LOW CUT ZIP

SPAR
275,00
DKK
På tilbud til:
550,00 DKK
275,00 DKK
- 50%

 

Babysko til drenge

Enhver mor, far og bedsteforælder bliver helt blød i knæene, når den lille tager sine første skridt. Der findes ikke noget større end et nyt familiemedlem, der langsomt finder fodfæste i livet. Spørgsmålet er bare, hvilke sko der skal støtte barnets første spæde skridt. Uanset om det er et par rå sneakers eller en ægte prewalker sko, der skal være den lilles første babysko, er der mulighed for at finde disse i webshoppen hos Juul sko.

 

Til de små drenge

Du finder et stort udvalg af babysko til drenge hos os. I den første tid skal mor og far nyde, at de kan få lov at bestemme stilen, for inden I får set jer om, er den lille ikke længere så lille, og barnet bliver i højere grad bevidst om sin stil. Derfor tilbyder vi jer et stort sortiment, der spænder bredt i drengesko. Her er både seje modeller, kvalitetsbevidste mærker og mange farvenuancer. Webshoppen råder med garanti også over det par sko, som jeres lille dreng skal lære at gå i.

Det er nu, at I skal give ham gode vaner, så vælg et par solide sko, der både støtter og ser seje ud. Det er den bedste måde at bane vejen for den lille dreng på.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies