Herre vinterstøvler

Vinteren melder sin ankomst med blæst, regn og utilregneligt vejr. De kolde måneder vil svøbe sig om dig og prøve at finde en vej ind til kroppen. Derfor kan du med fordel investere i et varmt sæt herre vinterstøvler her fra vores sortiment. Det er nemlig den bedste løsning i den kolde tid, da alle støvlerne i vores sortiment kombinerer komfort, kvalitetsmaterialer og flot design. Vi har et bredt udvalg af både lange og korte vinterstøvler til mænd, der vil holde dine fødder varme og tørre. Derfor bør du tage et kig herunder, så du kan finde herre vinterstøvler i det design, der vil matche din stil bedst.

Filter

HERRESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

De bedste støvler til vintertiden

Leder du efter et par praktiske støvler til mænd, som både er vandtætte og varme, så finder du det her. Vi har et udvalg af forskellige herre vinterstøvler, der kan bruges til et aktivt liv udenfor eller til et mere afslappende liv i byen. Så tag et kig på vores udvalg, og find det rette til dig.

 

Herre vinterstøvler til alle begivenheder

Vinterkulden kan blive for meget for fødderne, og når først de er kolde, er det svært at holde sig varm. Derfor bør du også vælge et sæt gode herre vinterstøvler, så du kan holde varmen og undgå våde fødder. Vi har et spændende sortiment fra mange forskellige kendte mærker. Derfor kan du finde støvler fra blandt andet Ecco.

Herre vinterstøvler fra Ecco er både vand- og vindtætte, hvilket gør, at de er ideelle at bruge, uanset om du skal i byen eller ud i skoven. En anden fordel ved at vælge Ecco er, at denne producent lægger lige så stort fokus på design som komfort og kvalitet. Det vil sige, at du kan finde sko, der både matcher din stil og samtidig er perfekte til vinter.

Det er dog langtfra kun Ecco, der opfylder disse krav. Det væld af herre vinterstøvler, du finder her, inkluderer også både Puma, John Westbury og New Feet i blandt mange andre. De er alle lavet i højeste kvalitet og med tanke på et flot design.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies