Herre vinterstøvler

Vinteren melder sin ankomst med blæst, regn og utilregneligt vejr. De kolde måneder vil svøbe sig om dig og prøve at finde en vej ind til kroppen. Derfor kan du med fordel investere i et varmt sæt herre vinterstøvler her fra vores sortiment. Det er nemlig den bedste løsning i den kolde tid, da alle støvlerne i vores sortiment kombinerer komfort, kvalitetsmaterialer og flot design. Vi har et bredt udvalg af både lange og korte vinterstøvler til mænd, der vil holde dine fødder varme og tørre. Derfor bør du tage et kig herunder, så du kan finde herre vinterstøvler i det design, der vil matche din stil bedst.

Filter

HERRESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

De bedste støvler til vintertiden

Leder du efter et par praktiske støvler til mænd, som både er vandtætte og varme, så finder du det her. Vi har et udvalg af forskellige herre vinterstøvler, der kan bruges til et aktivt liv udenfor eller til et mere afslappende liv i byen. Så tag et kig på vores udvalg, og find det rette til dig.

 

Herre vinterstøvler til alle begivenheder

Vinterkulden kan blive for meget for fødderne, og når først de er kolde, er det svært at holde sig varm. Derfor bør du også vælge et sæt gode herre vinterstøvler, så du kan holde varmen og undgå våde fødder. Vi har et spændende sortiment fra mange forskellige kendte mærker. Derfor kan du finde støvler fra blandt andet Ecco.

Herre vinterstøvler fra Ecco er både vand- og vindtætte, hvilket gør, at de er ideelle at bruge, uanset om du skal i byen eller ud i skoven. En anden fordel ved at vælge Ecco er, at denne producent lægger lige så stort fokus på design som komfort og kvalitet. Det vil sige, at du kan finde sko, der både matcher din stil og samtidig er perfekte til vinter.

Det er dog langtfra kun Ecco, der opfylder disse krav. Det væld af herre vinterstøvler, du finder her, inkluderer også både Puma, John Westbury og New Feet i blandt mange andre. De er alle lavet i højeste kvalitet og med tanke på et flot design.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Liljan sørensen

Review
5
Perfekt og hurtigt behandling af min ordre Var mig i hænde dagen efter. Post Nord og Juul sko ok.

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies