Ballerina sko

Den perfekte sko til mange ting. Ballerina skoene er en meget populær model i øjeblikket til alle aldre. Skoene findes i et hav af farver og små detaljer varierer fra mærke til mærke. Vi har heldigvis fornøjelsen af at sælge ballerina fra blandt andet WONDERS, VAGABOND, ECCO, BILLI BI, ANGULUS, GABOR OG FIT FLOP. Og der er nærmest ingen sko producenter, som ikke producerer den type sko. Dette resulterer i meget flotte og gode ballerinaer. 

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Ballerina sko

Ballerinasko findes i mange forskellige udtryk. De kan fås i et meget dæmpet og hverdagsagtigt udtryk, mens du også kan finde ballerinaer med hæl. Nogle bruger dem på arbejde og i skolen, mens andre bruger dem til fest i stedet for stilletter.

Udtrykket kommer an på designeren til ballerinaskoen. Hvis du køber en ballerinasko fra Sketchers får du den gode, solide sko, der er god til både job og hverdagsbrug. Ballerinaerne fra Sketchers består af en solid bund, der kan holde til lidt af hvert.

I samme genre kan du også finde ballerinaer fra Softwalk og Wonders her får du en ballerina med rem, der holder foden fast til skoen. Disse sko er også gode både til hverdag og på job.

Hvis du er på udkig efter en ballerina med et mere sofistikeret udtryk, skal du se på skoene fra Ara, Roots eller Vagabond. Her finder du de neutrale, klassiske farver og tilmed også en lille hæl. Mange vælger at bruge disse ballerinaer til fest eller finere anledninger.

Ballerinaer er et vidt begreb. Du kan finde en ballerina til alle anledninger, som du kan se. I vores sortiment har vi samlet et væld af forskellige typer af ballerinaer til forskellige personligheder.

Vi håber, du finder en ballerinasko, der falder i lige nøjagtigt din smag.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies