Sneakers til pigerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Sneakers til piger

Sneakers, kondisko eller gummisko. Den berømte sko har mange navne, og det vidner om skoens popularitet. Her på webshoppen kalder vi skoene sneakers. Det er nemlig et populært navn for en sko, der udtrykker personlighed og stil, som ingen andre sko gør det. Den smarte skos popularitet skyldes også, at den er let og ubesværet at bruge, ligesom den kan bruges til både leg og til fest. Find de perfekte sko til et aktivt liv og en cool stil her på webshoppen.

 

Piger vælger også sneakers

Selvom sneakeren egentlig kommer fra en skaterkultur, har den bevæget sig ind i modeverdenen, hvor den fungerer som allemandseje. Også blandt piger er sneakers super populære. Glem de høje hæle, og køb et par gummisåler – det er noget, der giver gladere fødder og credit på gaden.

Udviklingen får sportsmærkernes popularitet til at stige. Hos Juul sko er vi selvfølgelig med på beatet, og vi sælger sneakers fra populære mærker som Puma, Kangaroos, Hummel, Converse, Adidas og Ecco. Kig bare rundt på webshoppen, og bliv inspireret af de mange modeller, farver og look.

Skal det gå stærkt med at få skoene på, så vælg en sneaker med velcro-lukning. Det sparer tid og giver flere minutter til bevægelse og aktivitet på legepladsen. Her på siden finder du helt sikkert dit næste par seje pige-sneakers.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies