Drenge støvlerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Støvler til drenge

Når drengene rammer fodboldbanen og legepladsen i regn og slud, er det vigtigt at have noget på fødderne, der holder dem varme og tørre. Her på siden finder du et stort udvalg af støvler til store og små drenge. Vi tilbyder både vinterstøvler, der kan klare selv den værste kælkebakke og stilrene modeller, der holder på varmen. Udvalget af drengestøvler er stort hos Juul sko.

 

Varme om fødderne

Det er skønt at have børn, der elsker at slås i sne og lege udendørs. Men enhver mor bliver bekymret, når fodtøjet ikke rækker til de mange timer udendørs. Det kan være svært at overtale drengene til at lægge sommerens sneakers på hylden, men med et par fede drengestøvler bliver det meget nemmere. Det er der heldigvis råd for her på webshoppen. Du finder kvalitetsstøvler fra kendte mærker til priser, der er til at betale. Vi råder over mærker som Okaki, Roots, Angulus, Ecco og mange, mange flere. Der er med garanti det par støvler på siden her, som du er på udkig efter.

 

Hjælp at hente

Har du spørgsmål til modellerne, behandling af støvlerne eller svært ved at finde det, du har brug for, så er der hjælp at hente. Vi sidder klar ved telefonen, for det er vigtigt for os, at vores kunder – uanset skoudfordring – bliver hjulpet godt på vej. Tøv ikke med at kontakte os.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies