Træsko til damer

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Træsko til damer

Nogle kvinder forbinder træsko med noget, som mænd gik i, dengang de arbejdede på landet eller på havnen. Men træsko er meget mere end det. Du kan nemlig også få dame træsko, som er specialfremstillet til at give dig god komfort, samtidig med at du nemt kan tage dem af og på, uden at skulle binde, snøre eller vride.

 

Her på siden finder du vores udvalg med træsko til damer. Vi ved, at træsko ikke er det oplagte fodtøj, når du skal til fest, men et par dame træsko er bestemt anvendelige, praktiske og gode at bruge i hverdagen. Er du eksempelvis glad for at gå i haven, er det nemt at have et par dame træsko stående ved terrassedøren, så du nemt kan tage dit fodtøj af og på, når du går ind og ud.

 

Vores træsko til damer er fremstillet af kvalitetsmaterialer, så de kan holde til at blive brugt. Nogle modeller er klassiske i designet, mens andre er piftet op med et mere feminint udtryk. Udover at være i forskellige farver, fås vores træsko til damer også med eller uden hælkappe.

 

Gå endelig på opdagelse i vores udvalg med træsko til damer her på siden, hvor du kan trykke på billedet af din favorit, hvis du vil læse mere om modellen.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies