Gummistøvler til børn

Gummistøvler holder regnen ude

En gummistøvle er i sagens natur vandtætte. Gummistøvlen har desværre fået et kedeligt ry – at de ikke er så behagelige at gå rundt i. Derfor har vi gjort det grove arbejde for dig. Vi har fundet de bedste og mest behagelige gummistøvler til dit barn.Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 
Vælg den bedste gummistøvle til dit barn

De fleste gummistøvler kan ikke spændes fast på foden. Det betyder, at du skal være særlig opmærksom på pasformen, når du vælger gummistøvler til dit barn.

Når du køber gummistøvler, er det en rigtig god ide at købe en løs indlægssål, som både hjælper med stabiliteten og pasformen. En løs indlægssål hjælper også med at absorbere den fugt, som der ikke kan undgå at opstå i en gummistøvle. Hvis vejret er køligt, kan du med fordel give dit barn et par tykke sokker på, gerne i uld. Det er vigtigt at du medregner et voksetillæg på 1-1.5 cm, når du skal vælge den rigtige størrelse til dit barn.

Dette giver den nødvendige plads til barnet fod og sikrer at støvlen størrelsesmæssigt holder længere. Har du brug for hjælp, så sidder vi klar til at guide dig til at finde de rette gummistøvler til dit barn.   

 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies