Termostøvler til børn

 

Herunder kan du se vores store udvalg af termostøvler i god kvalitet til den rigtige pris. Støvlerne fås i mange størrelser og i mange forskellige designs, mønstre og farver. Med et par gode termostøvler går du både efterår og vinter trygt i møde. Når vejret bliver koldere og mørkere, er par termostøvler en god idé, så du kan holde fødderne varme og tørre selv i regn, slud og sne.

 

Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Vores termostøvler finder du både med og uden for, der giver dig friheden til at vælge, om du vil have tykke sokker på i støvlen, eller om det indbyggede for er nok til at holde fødderne varme. Mange af støvlerne kan desuden strammes om læggen, så støvlens skaft ikke er åbent for sne og regn.

Hold fødderne varme med gode termostøvler

Der kan være væsentligt forskel på kvaliteten af forskellige støvler. Hos Juul sko vil du dog altid kun blive præsenteret for sko og støvler i høj kvalitet med høj holdbarhed og optimal komfort.

Vi har også prioriteret at prisen både skal være den helt rigtige, og derfor er vores termostøvler og andre sko altid at finde til en rimelig pris. Vi står altid klar til at hjælpe med gode råd og anbefalinger omkring sko til både børn og voksne. Du kan kontakte os enten på telefon eller pr. mail. Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies