Termostøvler til børn

 

Herunder kan du se vores store udvalg af termostøvler i god kvalitet til den rigtige pris. Støvlerne fås i mange størrelser og i mange forskellige designs, mønstre og farver. Med et par gode termostøvler går du både efterår og vinter trygt i møde. Når vejret bliver koldere og mørkere, er par termostøvler en god idé, så du kan holde fødderne varme og tørre selv i regn, slud og sne.

 

Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Vores termostøvler finder du både med og uden for, der giver dig friheden til at vælge, om du vil have tykke sokker på i støvlen, eller om det indbyggede for er nok til at holde fødderne varme. Mange af støvlerne kan desuden strammes om læggen, så støvlens skaft ikke er åbent for sne og regn.

Hold fødderne varme med gode termostøvler

Der kan være væsentligt forskel på kvaliteten af forskellige støvler. Hos Juul sko vil du dog altid kun blive præsenteret for sko og støvler i høj kvalitet med høj holdbarhed og optimal komfort.

Vi har også prioriteret at prisen både skal være den helt rigtige, og derfor er vores termostøvler og andre sko altid at finde til en rimelig pris. Vi står altid klar til at hjælpe med gode råd og anbefalinger omkring sko til både børn og voksne. Du kan kontakte os enten på telefon eller pr. mail. Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies