Børnestøvler

Børnestøvler i topkvalitet 

Når vejret bliver koldere og dagene kortere, så er det på tide at finde børnestøvlerne frem.

Børnefødder vokser hurtigt og derfor er det vigtigt at vælge en støvle, som sidder korrekt på barnets fod. Vi tilbyder en bred vifte af børnestøvler, så du er klar til alle vejrforhold.Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 
Sådan vælger du de rigtige børnestøvler 

Børnestøvler skal både kunne holde dit barns fødder varme og samtidig beskytte de små fødder. Derfor er det vigtigt, at du vælger en støvle, som sidder korrekt på dit barns fod. Bruger dit barn en stor del af sin udendørs? Det danske vejr kan byde på lidt af hvert, og hvis dit barn elsker at lege udendørs, bør du overveje at vælge et par børnestøvler, som både er vind- og vandtætte. Dette sikrer, at de små børnefødder forbliver tørre. 

Hos os finder du et stort udvalg af børnestøvler, så du ikke behøver bekymre dig om vejret. Vi har et bredt udvalg i størrelser og pasformer. Vi står klar med vores ekspertviden, så vi kan finde de rette børnestøvler til dit barn.

Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Du kan også henvende dig i en af vores butikker i Skive.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies