Stiletter

Stilletter er blevet meget populære og de er nærmest blevet enhver kvindes eje. Skoene giver en meget flot og meget elegant holdning. Dit look bliver også meget mere feminint og tøjet får et flot naturlig løft. De fåes i mange forskellige højder og i nogle rigtig flotte farver og materialer som for eksempel lak, ruskind og nubuck.  

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS


Stilletter for alle

Stilletter er for kvinder – alle kvinder! Kender du kvinder, der ikke ejer stilletter eller sko med hæl? Det tror vi ikke!
En stillet kan både finde det feminine såvel som det rustikke frem i enhver kvinde. Hvilket udtryk man får i sine stilletter, kommer an på, hvordan du vælger at style dem. Nogle bruger stilletterne til en fin festkjole, mens andre bruger dem til habit og jeans i hverdagen. Fælles for begge typer af outfits er, at stilletterne gør forskellen.

De giver en meget flot og elegant holdning samtidig med, at de skaber blikfang. Stilletter er lig med stil og klasse.

Her på vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af forskellige stilletter, der hver har sit helt eget udtryk. Du kan finde den klassiske sorte stillet, den røde laksko, stilletterne med leopard eller blomsterprint, brudeskoen og mange flere.

Billi Bi er blandt vore brands i stillet kategorien. Billi Bi har designet en masse forskellige typer af stilletter. Fælles for disse er, at de har et sofistikeret udtryk. Billi Bi har designet ruskindsstilletter, stilletter med slangepræg og i slangeskind. De har sågar også stilletter med en solid taupe bund, der gør det solit og rart for dig, der ikke er glad for at gå i stilletter.

Ydermere kan du finde stilletter fra Ecco, Edit, Gabor, Marco Tozzi, Tamaris, Roots, Vagabond og mange flere gode brands.

Se dig lidt omkring på vores hjemmeside. Mon du skal have en ny stillet til samlingen?
Hvis du synes stilletter bliver for høje, kan du også kigge i kategorien pumps.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies