Hjemmesko til børn

Børnenes hjemmesko kan ikke undværes. Specielt ikke på de institutioner, der kræver, at de har dem med. Vi har dog løsningen til dig. Her i vores udvalg af hjemmesko til børn kan du være sikker på at finde det, du skal bruge. Børn har ikke altid helt samme forståelse for hjemmesko som voksne, og derfor skal de også være mere holdbare. Vi har derfor et sortiment af hjemmesko til børn, der kan holde til både asfalt, sand og andre overflader. Du kan dog også finde hjemmesko til de helt små, hvor der ikke er nogen sål i. Tag et kig herunder, og find de rette hjemmesko til dine børn.

Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Komfortable hjemmesko til børn

Kvaliteten er afgørende, når du skal vælge hjemmesko til børn. Særligt fordi børn sjældent tænker over, hvad deres fodtøj egentlig er designet til. Derfor skal deres hjemmesko være klar til at tage kampen op mod både asfalt, græsplæner og sandkasser.

 

Hold de små fødder varme

Hjemmesko til børn skal selvfølgelig primært holde de små fødder varme. Hjemmesko er ikke kun praktiske derhjemme, men en sand nødvendighed i børnehaven eller dagplejen. Derfor er det vigtigt at vælge et par, som kan holde til lidt af hvert.

Babyer behøver ikke hjemmesko med såler, derfor vil disse ofte være bløde og uden støtte. Leder du efter hjemmesko til større børn, kan du sagtens vælge en hjemmesko med en god sål. Udover at støtte foden vil sålen også fungere som et ekstra isolerende lag. Hvis du ønsker et par hjemmesko, som er ekstra varme, skal du vælge en model, som er foret med uld.

Vi har et bredt udvalg af lækre og varme hjemmesko til børn i alle aldre. Vi vil meget gerne dele vores ekspertviden med dig. Du kan derfor kontakte os pr. telefon eller ved at sende os en mail, så vil vi stå klar til at besvare dine spørgsmål.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies