Drenge sandalerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Sandaler til drenge

Sandaler er lig med sol og sommer, ture til stranden, leg på lyse aftener og masser af aktivitet. Der er ikke noget bedre end et par luftige sommersandaler, når solen skinner og himlen er blå. Det varme sommervejr skal ikke forhindre aktive drenge i at lege i skoven og bygge sandslotte på stranden, og derfor finder du et stort udvalg af sandaler, der giver de varme sommerfødder luft hos Juul sko.

 

Sommersko til drenge

Udvalget af sandaler til drenge dækker både over tå-sandaler, lukkede sandaler og slippers. Har du brug for en campingsko, som barnet bare lige kan hoppe i på vej op til poolen, så vælg en tå-sandal. Skal I på vandretur eller cykle ture i det danske sommerland, så vælg en sandal med fast hælkappe, som sidder godt på foden. Mulighederne er mange, når du handler hos Juul sko. Uanset hvilken sandal du vælger, får du et par drenge sandaler i høj kvalitet.

 

Er du I tvivl om, hvilken sandal, der er den rigtige for dig, så sidder vi klar ved telefonen til at guide dig igennem sandal-junglen. Uanset hvilken sko-udfordring vores kunder står over, er vi altid klar til at hjælpe. Det er intet spørgsmål her, som er for stort eller for småt. Kig jer godt omkring på webshoppen, og bliv inspireret af det store udvalg.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies