Pige støvlerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Støvler til piger

Det kan være svært at finde et par vinterstøvler, der er både er behagelige og smarte at have på. Det gælder for mor såvel som for datter. Udfordringen for de yngre er, at støvlerne også skal være til at lege og bevæge sig i, for med vinterstøvler kommer udendørs leg i regnvejr, sneboldkrig og ture på kælkebakken. Heldigvis råder Juul sko over et stort sortiment af støvler til piger, og dermed bliver det nemmere at finde den helt rette model.

 

Kvadratisk, praktisk og god

Kvadratisk skal støvlen måske ikke ligefrem være, men den skal være rummelig og kunne klare et ekstra par uldsokker uden at klemme om tæerne. Ligeledes skal støvlen selvfølgelig være praktisk – det er måske dens fornemste opgave – og samtidig skal den være god at have på. Du kan være sikker på, at dit barn går vinteren sikkert i møde med et par gode pige støvler. Her på siden finder du støvler i høj kvalitet og gode materialer. Det er forudsætningen for et par gode sko.

 

Bliv klar til vinter- og efterårssæsonens lange gåture, sneboldkampe og mange timer udendørs i regn og rusk. Der findes som kendt ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning, og det stiller krav til alle forældre om at give børnene gode forudsætninger for udendørs leg. Det hele starter her på webshoppen. Kig dig omkring, og bliv inspireret.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies