Vinterstøvler til kvinder

Når vinterens kulde begynder at nærme sig, så er det vigtigt at være godt klædt på fra top til tå. Og netop tæerne hjælper vi dig gerne med at holde dejligt varme hele året rundt. Nedenfor har vi nemlig samlet et lækkert sortiment af vinterstøvler til damer, som er udvalgt med tanke på både komfort, design og varme. Du kan dermed være sikker på, at der vil være vinterstøvler, som både passer til din stil og samtidig holder dig varm. På den måde kan du trygt gå den kolde tid i møde, hvis du investerer i et par ordentlige vinterstøvler til damer her fra Juul Sko.

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

ANGULUS CHELSEA BOOT I BRUN

SPAR
389,00
DKK
På tilbud til:
1.299,00 DKK
910,00 DKK
- 30%

Forede vinterstøvler til damer med høje krav

Vinteren rammer Danmark år efter år, og derfor har vi samlet et godt udvalg af varme vinterstøvler, så du ikke skal gå rundt og fryse om tæerne. Her kan du både finde feminine vinterstøvler og mere robuste vinterstøvler til kvinder, der alle er lavet i kvalitetsmaterialer, så snyd ikke dig selv for at kig på vores sortiment.

Vinterstøvler der forener smukt design og god komfort

De kolde årstider er et tilbagevendende fænomen, og derfor finder du altid et bredt udvalg af varme vinterstøvler til damer her hos Juul Sko. Her kan du finde en god model, der både matcher din personlige stil og samtidig holder dine fødder varme. Vi tilbyder nemlig vinterstøvler til damer fra populære mærker som Ecco, Angulus og Roots for blot at nævne nogle få.

Der er ikke to kvinder, som er ens. Alle har deres personlige stil, og derfor tilbyder vi hos Juul Sko et både stort og varieret udvalg af modeller og design, der benytter mange forskellige materialer. Nogle modeller er praktiske og robuste i udtrykket, mens andre af vores vinterstøvler til kvinder i højere grad er fremstillet med et smart look i fokus.

Dog gælder det for alle vores vinterstøvler, at de er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som kan holde til at blive udsat for det, de kolde årstider byder på. Dermed kan du være sikker på at finde et par vinterstøvler til damer, der kan holde fødderne varme i de kolde måneder i Danmark.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies