Støvler til damer

Mangler du et sæt flotte dame støvler, så er du landet det rette sted! Vi har her et udvalg af fantastiske dame støvler til enhver lejlighed. Her hos os finder du både lange og korte støvler, så der er støvler til alle præferencer og årstider. Dame støvler er nemlig ikke kun noget, du går med til vinter – de kan bruges hele året rundt. Vores forskellige design og støvletyper giver dig rig mulighed for at finde den rette til dig. Det er uanset, om du er på udkig efter høje hæle eller noget uden hæle. Tag et kig herunder, og find de perfekte støvler til dig.

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

DR.MARTENS PASCAL

SPAR
480,00
DKK
På tilbud til:
1.600,00 DKK
1.120,00 DKK
- 30%

Dame støvler til alle lejligheder

Leder du efter en støvle i biker stil, en kort støvle eller måske bare et sæt klassiske dame støvler? Så har du vores brede udvalg her. Vi har gjort det mere overskueligt ved at dele alle vores støvler op. Så de varme støvler finder du i kategorien vinterstøvler.

 

Hver dag er en støvledag!

Vil du have lidt ekstra opmærksomhed til den næste fest, eller ønsker du bare at se lidt mere tjekket ud i hverdagen? Du kan også bare være lidt praktisk til den næste festival og købe et par dame støvler! Støvler fuldender dit outfit 100 %. Det er uanset, om du skal til et formelt selskab, se klassisk ud eller have et råt udtryk, så er et par støvler dét, der gør forskellen i alle situationer.

Dr. Martens er et sikkert hit i gadebilledet lige nu. Af gode grunde, da de er holdbare og behagelige dame støvler. Vi har derfor fyldt vores webshop med Dr. Martens og andet fra 80’ernes modedille. Det gælder Pascal Boot, Black Virginia, Laura Boot og mange flere modeller.

Vi har i øvrigt også dame støvler fra mange andre brands som Billi Bi, Arcopedico, Ara, Nature og mange flere kvalitetsstøvler, der kan bruges til et par nylonstrømper eller jeans. Det er smart uanset hvad. Hver dag er en støvledag uanset vejr og anledning.

Nyd komforten og de gode mærker her på hjemmesiden, og lad dig friste til et par nye støvler.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Max Christensen

Review
5

Hanne og Steen Lavrsen

Review
5
Virkelig god service hele vejen igennem. Og hurtigt

eva bæk

Review
5
Super service, og sikke en fin indpakning 🥰

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies