Støvler til damer

Leder du efter en støvle i biker stil eller en kort eller måske bare klassiske modeller. Så har du vores brede udvalg her. Vi har gjort det mere overskueligt ved at dele alle vores støvler op. Så de varme støvler finder du i kategorien vinterstøvler.

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

SOFTWALK LANG SORT STØVLE

SPAR
389,00
DKK
På tilbud til:
1.299,00 DKK
910,00 DKK
- 30%

Hver dag er en støvledag!

Vil du have lidt ekstra opmærksomhed til den næste fest eller bare se lidt mere tjekket ud i hverdagen? Du kan også bare være lidt praktisk til den næste festival og købe et par støvler! Støvler fuldender dit outfit hundrede procent.

Mangler du et par nye, så kan du lade dig inspirere lige her. Vi har samlet alverdens damestøvler i forskellige designs og udtryk til lige netop en kvinde som dig!

Støvler trender lige nu på alle måder. Uanset om du skal til et formelt selskab, se klassisk ud, have et råt udtryk eller bare være forførende, så er et par støvler dét, der gør forskellen i alle situationer.

Dr. Martens er et sikkert hit i gadebilledet lige nu. Derfor har vi fyldt vores webshop med forskellige varer fra 80’ernes absolutte modedille. Dillen der tydeligvis er vendt tilbage i modeverdenen med et brag. Vi har alt fra Pascal Boot til Black Virginia, Laura Boot og mange flere modeller.

Vi har i øvrigt også mange andre brands som Billi Bi, Arcopedico, Ara, Nature og mange flere kvalitetsstøvler, der passer perfekt til al slags vejr. Passer de til dig?

Om du bruger dem til bare ben, til et par nylonstrømper eller jeans er lige meget. Det er smart uanset hvad. Hver dag er en støvledag uanset vejr og anledning.

Nyd komforten og de gode mærker her på hjemmesiden og lad dig friste til et nyt par boots.

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies