Damesko

Som kvinde kan man aldrig få for mange sko. Forskellige typer sko, passer til forskellige lejligheder. Vi har et stort udvalg af damesko, som passer ind i alles garderober. Vi har et bredt udvalg af sko fra anerkendte mærker som Adidas, Ecco, Birkenstock og Billi Bi. 

Nogle sko er mere praktiske end andre. De fleste kvinder vil gerne have et par praktiske hverdagssko og nogle pæne støvler eller stiletter, som kan passe til en festlig lejlighed. Uanset om du foretrækker en sporty sko eller en høj stilethæl, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette sko. 

Vi har inddelt de forskellige sko i kategorier, så det er nemt at finde lige præcis den sko, som du søger. Når du handler for over 500 kr., så giver vi fragten gratis. Har du brug hurtig levering? Vi leverer dine sko fra dag til dag med Post Nord. Sko er vores speciale, og vi vil meget gerne dele vores viden med dig. Skulle du have nogen spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare dem. Du kan både kontakte os på mail og pr. telefon. Når du handler hos os, kan du også både bytte og returnere i vores butikker.

 

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies