Slippers dame

Slippers der er lige til at træde i

Slippers er et vidt begreb her på vores hjemmeside, men de er ganske enkelt alligevel et must-have. De er nemlig indbegrebet af sommerstil og hjemmehygge. Desuden er de også ganske uundværlige til ethvert praktisk brug, når man lige skal træde ned i en sko, når man skal ned med skraldespanden eller noget helt andet.

 

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

Slippers fås i alverdens afskygninger. Du kan få alt fra de sporty badesandaler til de eksklusive Birkenstock Sandaler, der i sandhed har været et hit gennem en længere årrække.

De fås med forskellige lukkemekanisme, hvor nogle har remme, der går tværs henover foden, mens andre har den populære tåsplit. Fælles for alle er, at de er gode at tage af og på. De giver et yderst minimalistisk udtryk, som er både simpelt og smukt!

Slippers er rare, fordi man lige kan træde ned i dem, når man har travlt. Desuden er de også gode at have på til hverdagsbrug. Mange bruger slippers til det afslappede sommerlook.

Her på vores hjemmeside finder du både de fine slippers fra Bella Moda, Privé, Ara og Birkenstock, der passer perfekt til det fine sommerlook. Du kan også finde praktiske badesandaler, der nærmest er uvurderlige til sommerferien her er Adidas og Skechers nogle af vore forhandlere.

Så hvilken slippers er du til? Er du til badesandaler eller de mere pæne af slagsen? Du kan finde det hele her hos os. Så tag et kig og se, hvad der falder i din smag.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Karin Hagen Olsen

Review
5

Pia Madsen

Review
5

Allan Th. Andersen

Review
5
Hurtig ekspedition.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies