Pumps

Pumps er meget anvendelige også til hverdagsbrug. Så derfor finder du hos os et stort udvalg i denne kategori. De findes i mange forskellige modeller, og de findes i et væld af farver, dog er sort stadigvæk den mest dominerende farve på denne kategori. Pumps kan bruges både til fest og arbejdsbrug og meget mere. De har behagelige højder og tit en lidt bredere hæl. Det giver en god balance samtidig med, at du bevarer det feminine look.

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Pumps – den behagelige sko

Pumps kan bruges ved mange lejligheder. De kan både bruges til hverdags- og arbejdsbrug såvel som til den fine fest. Pumps er rare at have på, fordi hælen er bredere og mere solid end på en almindelig stillet. Derudover er højden også ofte mere anvendelig. Derfor vælger mange denne form for sko, da de er mere behagelige, hvis de skal bruges i længere tid. Man kunne også med andre ord kalde pumps for den realistiske stillet.

På trods af at pumps har en bredere og mindre høj hæl tager det bestemt ikke det feminine væk fra skoen – tvært imod. Det feminine bevares helt sikkert, når du styler dit outfit med pumps. Pumps udtrykker på sin helt egen måde en rå femininitet, som er meget in i øjeblikket.

På vores hjemmeside finder du et bredt sortiment af forskellige brands, der hver især giver sit bud på en god kvalitetsvare. Gabor, Ara, Billi Bi, Ecco og mange flere er blandt vore forhandlere.

I vort sortiment kan du finde alt fra de klassiske sorte pumps, til ruskindspumps og laksko. En stor del af vort udvalg er i de sorte eller mørke nuancer, men du kan også finde enkelte lysere og mere farverige varer.

Tag et kig på vores udvalg af pumps og se, om der er noget, der falder i din smag.

Måske du skal forkæle dig selv med en ny sko til arbejdet eller til den næste festlige begivenhed?

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Max Christensen

Review
5

Hanne og Steen Lavrsen

Review
5
Virkelig god service hele vejen igennem. Og hurtigt

eva bæk

Review
5
Super service, og sikke en fin indpakning 🥰

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies