Drenge sko

Filter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS


Leder du efter et par seje, smarte og praktiske drengesko, er vores udvalg med sko til drenge det oplagte sted at kigge. Vi tilbyder nemlig et stort sortiment med drengesko, så dit barn, eller den dreng du leder efter sko til, kan blive klædt godt på ved fødderne, så han kan holde varmen, og så han kan bare kan koncentrere sig om at lege, løbe eller spille fodbold.

Uanset hvilken anledning du leder efter drengesko til, kan du finde det hos os. Hos Juul Sko ved vi nemlig, at sko til drenge både skal kunne være praktiske til hverdagen, men at de også skal være flotte i designet ved mere festlige anledninger.

Nogle af vores sko til drenge egner sig bedst til at blive brugt, når der eksempelvis er familiefødselsdag eller andre festlige forsamlinger, mens andre af vores drengesko er specialfremstillet til at kunne holde til at blive brugt i naturen.

På den måde er vi sikre på, at du kan finde de helt rigtige drengesko her på siden, hvor du finder vores udvalg. Når du har fundet det rigtige par sko, kan du læse mere om modellen og vælge størrelse ved at klikke på billedet af den. Vi tilbyder altid fri fragt på ordrer over 500kr.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies