Konfirmationssko til piger

De perfekte konfirmationssko til den perfekte dag. Intet mindre. Vi har samlet vores store udvalg i konfirmationssko i denne kategori. Her kan du blandt andet finde mærker som VAGABOND, TAXI og MARY B. Du kan selv vælge om de skal være høje eller lave på hælen. Og om det skal være en åben eller en mere lukket model.  Mulighederne er mange og du kan uden tvivl finde et par konfirmationssko, som lige passer til din flotte kjole.

Filter

DAMESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

VAGABOND KATLIN

SPAR
374,00
DKK
På tilbud til:
749,00 DKK
375,00 DKK
- 50%

Konfirmationssko til piger

Skal du konfirmeres i det nye år? Eller har du en datter, der skal? Så har vi de perfekte sko til dig. Vi har sko til enhver pigetype. Vi har det feminine, det rå, det drengede – sko for alle!

Når man skal købe sin konfirmationssko er det vigtigt at forestille sig sin kjole, buksedragt eller nederdel sammen med skoen. Hvordan vil udtrykket blive med disse sko?

For en god sko udgør ligesom grundstenen for et konfirmationsoutfit. De skal være rare at gå i samtidig med, at de skal passe til den fine kjole. De skal med andre ord være helt perfekte og unikke.

Men hvad er du til?

Nogle er til sneakers, mens andre er til ballerinasko eller stilletter. Det er et stort valg, men vi har det hele her på vores hjemmeside, så det er bare med at gå mulighederne igennem og se, hvad der falder i din smag.

Vil du have høje sko? Eller afslappede sneakers? Så se med her på vores hjemmeside. Vi har både sko fra Adidas, Vagabond, Lacoste, Puma, Marco Tozzi, Woden og mange flere. Fælles for alle brands er, at de er gode at gå i og kan få dig til at føle det komfortabelt hele dagen – og det er vigtigt!

Ét er sikkert: Du finder helt sikkert den perfekte konfirmationssko her hos os. Mulighederne er mange, og de passer alle perfekt til en hvid kjole. Mon der allerede er en sko, der står dit navn på?

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies