Morsø Skoimport A/S

Leder du efter sko fra Morsø Skoimport A/S, så er du kommet til det rette sted. Her hos Juul Sko forhandler vi nemlig et flot udvalg af Morsøs eksklusive design til både store og små. Morsø Skoimport A/S blev stiftet i 1977 i Nykøbing Mors, og de har haft fokus på at forhandle kvalitet lige siden. Derudover kommer deres sko også i flere forskellige design, farver og materialer, som det anerkendte mærke får til at gå op i en højere enhed med en komfortabel pasform. Uanset om du vægter komfort, anvendelighed eller design højt, går du dermed ikke galt i byen med et sæt kvalitetssko her fra udvalget.

Sko og sandaler fra Morsø Skoimport A/S

Hos Juul Sko har vi altid haft fokus på kvalitet, og vi går meget op i, at vores udvalg rummer noget for enhver smag. Vi kan roligt sige, at Morsø Skoimport A/S lever op til disse krav. Deres hjemmesko og sandaler kommer i flere forskellige design og materialer – udviklet og udvalgt med fokus på kvalitet.

Hvis du leder efter dine næste forede lammeskindshjemmesko, så kan du med fordel vælge en sko fra Morsø Skoimport A/S. Deres store udvalg af lammeskinds hjemmesko fås både som tøfler og med lukket hæl, som man kender fra lammekamikker.

De står også bag et udvalg af sportsslippers, vinterstøvler, gummistøvler og læderstøvler, og her i udvalget finder du tilmed deres gummitræsko og deres klassiske sorte træsko med skind. De fleste af disse findes i flere modeller og en række forskellige farver.

Hos Juul Sko sætter vi pris på gode sko, og Morsø Skoimport A/S leverer et flot udvalg af gode sko i imponerende kvalitet til både inde og ude. Uanset om du er på udkig efter deres hjemmesko af lammeskind, sportssandaler, træsko, læderstøvler, sandaler eller gummistøvler, så finder du vores udvalg her.

Du kan være sikker på, at dine fødder får en god oplevelse med sko fra Juul Sko og Morsø Skoimport A/S.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies