GLERUPS: Hjemmesko - Ankelstøvler - Tøfler

Lune hjemmesko og ankelstøvler fra Glerups.

Få hjemmesko i lækre materialer som filt

Når regnen trommer på taget og blæsten rusker ude foran vinduet, eller når sneen daler langsomt ned, er der ikke noget bedre end at iklæde sig varmt, lækkert vintertøj. Men hvad med fødderne? Husker du at passe godt på dem i vintermånederne? Med et par hjemmesko fra Glerups er du godt på vej, for de er kvalitetshjemmesko fra en pålidelig dansk fabrikant. Vi har valgt at forhandle Glerups hjemmesko, fordi vi gerne vil hjælpe dig med at finde de helt rigtige hjemmesko i webshoppen hos Juul Sko. Vælg din foretrukne farve og form mellem de mange forskellige og flotte Glerups hjemmesko herunder.

 

I webshoppen her på siden finder du et hav af Glerups hjemmesko. ’Vores passion er filt.’ Sådan siger Nanny og Ove, der er parret bag den danske skofabrikant Glerups. Som mange andre passioner begyndte Nannys passion for filt som et hobbyprojekt. Filtede hjemmesko blev hurtigt et hit blandt familie og venner, og det banede vejen for den virksomhed, der i dag har kunder over hele verden. Med etableringen på det internationale marked er kvaliteten af Glerups hjemmesko ikke til at komme udenom. Derfor blev vi her hos Juul Sko selvfølgelig nødt til at sælge de populære hjemmesko på vores side.

Den originale, grå filtstøvle er naturligvis at finde, men modeller, former og farver udvikles hele tiden af det populære brand, og vi opdaterer løbende webshoppen. Dermed har du adgang til et tidssvarende udvalg af hjemmesko i høj kvalitet. Køb et par Glerups hjemmesko, og dine fødder vil takke dig. Skoen består nemlig af 100 % uld, og de mange komfortable løsninger gør skoen enormt behagelig at have på. Vælg frit mellem sko i mørkere eller lysere farver afhængig af sæsonen og dine præferencer. Har du spørgsmål til vores udvalg af Glerups hjemmesko, må du bare sige til!

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies