Glerups hjemmesko

 

Når regnen og blæsten rusker ude foran vinduet, eller når sneen daler langsomt ned, er der ikke noget bedre end at iklæde sig varmt, lækkert vintertøj. Men hvad med fødderne? Husker du at passe godt på dem i vintermånederne? Med et par hjemmesko fra Glerups er du godt på vej, og vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige i webshoppen hos Juul Sko.

 

Hjemmesko i filt

Vores passion er filt. Sådan siger Nanny og Ove, der er parret bag den danske skofabrikant Glerups. Som enhver anden passion begyndte Nannys passion for filt som et hobbyprojekt. Filtede hjemmesko blev hurtigt et hit blandt familie og venner, og det banede vejen for den virksomhed, der i dag har kunder over hele verden. Selvfølgelig sælger vi de populære sko her på siden.

I webshoppen her på siden finder du et hav af Glerups hjemmesko. Den originale, grå filtstøvle er selvfølgelig at finde, men modeller, former og farver udvikles hele tiden af det populære brand, og vi opdaterer løbende webshoppen. Køb et par Glerups hjemmesko, og dine fødder vil takke dig. Skoen består nemlig af 100 % uld, og de mange komfortable løsninger gør skoen enormt behagelig at have på.  

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies