DR. MARTENS

Dr. Martens støvler

Dr. Martens er for dig, der sætter pris på kvalitet, komfort og god stil. Selvom Dr. Martens oprindeligt er et brand, der tilbage i 60’erne producerede sikkerhedssko arbejderklassen i England, så er der i dag tale om et modeikon med kultstatus. Her hos Juul Sko finder du et stort udvalg af den populære snørestøvle med solid gummisål, skaft i læder og gule stikninger. Denne kendte model findes i dag i et utal af varianter, der både kommer med kort, langt og helt uden skaft, med eller uden fór og i forskellige lædertyper og farver.

 

 

Find dine Dr. Martens sko hos Juul Sko

Hvis du vælger Dr. Martens, vælger du fodtøj, der fremstilles med kvaliteten for øje. Du får med andre ord sko eller støvler, hvor slidstyrken er ufejlbarlig og komforten upåklagelig. Foruden den klassiske læderstøvle med snøre og mellemlængde skaft finder du også Dr. Martens sko i udvalget her på siden. Den klassiske sko minder om støvlen, da den også er udstyret med en robust gummisål, fremstilles i skind og har de kendte gule stikninger langs sålen. Denne model er til dig, der sætter pris på en klassisk sko uden for meget pynt – her får du kvalitet, der er til at forstå.

 

Støvler til alle sæsoner

Hos Juul Sko finder du et væld af støvler, du kan bruges i alle sæsoner i løbet af året. Dr. Martens er naturligvis oplagt som en vinterstøvle, men ikke desto mindre gør støvlen det også godt i overgangsperioder, hvor vejret kan være ustadigt. Hvad end du vælger et par støvler eller et par sko fra Dr. Martens, får du optimal støtte og komfort, hvorfor denne støvle også kan bruges til en tur i skoven om foråret eller lignende. Med et par støvler fra Dr. Martens i skabet, har du altid fodtøj, du kan smutte i – hvad end du skal på en kold vinterferie, på vandreferie i Danmark eller på en smattet festival til sommer. 

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies