DR. MARTENS

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

Dr. Martens støvler

Dr. Martens er for dig, der sætter pris på kvalitet, komfort og god stil. Selvom Dr. Martens oprindeligt er et brand, der tilbage i 60’erne producerede sikkerhedssko arbejderklassen i England, så er der i dag tale om et modeikon med kultstatus. Her hos Juul Sko finder du et stort udvalg af den populære snørestøvle med solid gummisål, skaft i læder og gule stikninger. Denne kendte model findes i dag i et utal af varianter, der både kommer med kort, langt og helt uden skaft, med eller uden fór og i forskellige lædertyper og farver.

 

 

Find dine Dr. Martens sko hos Juul Sko

Hvis du vælger Dr. Martens, vælger du fodtøj, der fremstilles med kvaliteten for øje. Du får med andre ord sko eller støvler, hvor slidstyrken er ufejlbarlig og komforten upåklagelig. Foruden den klassiske læderstøvle med snøre og mellemlængde skaft finder du også Dr. Martens sko i udvalget her på siden. Den klassiske sko minder om støvlen, da den også er udstyret med en robust gummisål, fremstilles i skind og har de kendte gule stikninger langs sålen. Denne model er til dig, der sætter pris på en klassisk sko uden for meget pynt – her får du kvalitet, der er til at forstå.

 

Støvler til alle sæsoner

Hos Juul Sko finder du et væld af støvler, du kan bruges i alle sæsoner i løbet af året. Dr. Martens er naturligvis oplagt som en vinterstøvle, men ikke desto mindre gør støvlen det også godt i overgangsperioder, hvor vejret kan være ustadigt. Hvad end du vælger et par støvler eller et par sko fra Dr. Martens, får du optimal støtte og komfort, hvorfor denne støvle også kan bruges til en tur i skoven om foråret eller lignende. Med et par støvler fra Dr. Martens i skabet, har du altid fodtøj, du kan smutte i – hvad end du skal på en kold vinterferie, på vandreferie i Danmark eller på en smattet festival til sommer. vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr