AIGLE

 

Når du skal købe nye gummistøvler til dig selv eller dine børn, er det ikke lige meget, hvilken slags gummistøvler du køber. Hvis du leder efter gummistøvler med høj komfort i et enestående design, er Aigle gummistøvler det perfekte match. 
 
Aigle har markeret sig med deres sublime gummistøvler i mere end 150 år, siden amerikanske Hiram Hutchinson grundlagde brandet i Frankrig i 1853. I dag står Aigle for design og produktion af gummistøvler i højeste kvalitet og et enestående look til både voksne og børn, og det hele foregår med en forståelse for, hvordan man bedst muligt beskytter mennesket i naturen. 
 
Selvom Aigle står for meget mere end gummistøvler, er det her, at brandet har opbygget et helt særligt kendskab til materialevalg og design. De fleste Aigle gummistøvler produceres stadig i Frankrig, hvor de bliver håndlavet med det bedste naturgummi, så du kan nyde de skønne gummistøvler mest muligt, når du har dem på.  
 
Hos Juul Sko er vi stolte af at tilbyde Aigle gummistøvler som en del af vores store sortiment. Vi ved nemlig, at du får lækker kvalitet og et smukt design, når du køber et par Aigle gummistøvler til dig selv eller dine børn. Her på siden finder du vores udvalg af Aigle gummistøvler til børn og voksne, og forskelligheden i designet på hver gummistøvle gør, at vi er helt sikre på, at der findes et par Aigle gummistøvler, som passer til dine behov for kvalitet og design. 
 
Hvis du er i tvivl om størrelsen eller andet, når du skal bestille Aigle gummistøvler, er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, Vi sidder både klar til at besvare din henvendelse på telefon, mail og chat, så tøv endelig ikke med at spørge os om hjælp, når du har kigget vores udvalg af Aigle gummistøvler her på siden igennem. 

 

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies