AIGLE

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Når du skal købe nye gummistøvler til dig selv eller dine børn, er det ikke lige meget, hvilken slags gummistøvler du køber. Hvis du leder efter gummistøvler med høj komfort i et enestående design, er Aigle gummistøvler det perfekte match. 
 
Aigle har markeret sig med deres sublime gummistøvler i mere end 150 år, siden amerikanske Hiram Hutchinson grundlagde brandet i Frankrig i 1853. I dag står Aigle for design og produktion af gummistøvler i højeste kvalitet og et enestående look til både voksne og børn, og det hele foregår med en forståelse for, hvordan man bedst muligt beskytter mennesket i naturen. 
 
Selvom Aigle står for meget mere end gummistøvler, er det her, at brandet har opbygget et helt særligt kendskab til materialevalg og design. De fleste Aigle gummistøvler produceres stadig i Frankrig, hvor de bliver håndlavet med det bedste naturgummi, så du kan nyde de skønne gummistøvler mest muligt, når du har dem på.  
 
Hos Juul Sko er vi stolte af at tilbyde Aigle gummistøvler som en del af vores store sortiment. Vi ved nemlig, at du får lækker kvalitet og et smukt design, når du køber et par Aigle gummistøvler til dig selv eller dine børn. Her på siden finder du vores udvalg af Aigle gummistøvler til børn og voksne, og forskelligheden i designet på hver gummistøvle gør, at vi er helt sikre på, at der findes et par Aigle gummistøvler, som passer til dine behov for kvalitet og design. 
 
Hvis du er i tvivl om størrelsen eller andet, når du skal bestille Aigle gummistøvler, er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, Vi sidder både klar til at besvare din henvendelse på telefon, mail og chat, så tøv endelig ikke med at spørge os om hjælp, når du har kigget vores udvalg af Aigle gummistøvler her på siden igennem. 

 vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr