Bella Moda

Størrelser:

 

Hos Juul Sko synes vi, at stilbevidste kvinder skal gå i smukt fodtøj. Derfor er vi glade for at byde velkommen til vores udvalg af Bella Moda sandaler og Bella Moda sko på denne side, hvor du finder vores store sortiment med alle ”must-haves” fra det anerkendte danske mærke. 


 
Bella Moda, der nu sælger sko og sandaler i over 300 butikker rundt i verden, er efterhånden blevet et af de stærkeste mærker i forhold til både fashion og kvalitet. Designet på fodtøj fra Bella Moda er præget af skandinaviske linjer, en unik pasform og et smart look, hvilket har medvirket til, at Bella Moda nu er et vigtigt brand, der har stor succes hos modebevidste og stilsikre kvinder i store dele af Europa. 
 
De unikke kollektioner fra Bella Moda sælges i store lande som Sverige, Norge, Frankrig og Tyskland, og det smukke design på både Bella Moda sko og Bella Moda sandaler appellerer til moderne kvinder, der har styr på moden.  
 
Derfor mener vi, at alle stilsikre kvinder bør eje et par sko eller sandaler fra Bella Moda, og da hele udvalget af Bella Moda sko og sandaler er kendetegnet ved smukt design, feminine detaljer og høj komfort, er vi sikre på, at du også kan finde en model, som lever op til dine krav om design og god komfort. 
 
Gå endelig på opdagelse i vores Bella Moda udvalg her på siden, hvor du blandt andet finder elegante espadrillos, smukke sko og stilrigtige sandaler til gode priser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rigtige par sko eller sandaler fra Bella Moda. 

 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies