Bella Moda

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse
Størrelser:

 

Hos Juul Sko synes vi, at stilbevidste kvinder skal gå i smukt fodtøj. Derfor er vi glade for at byde velkommen til vores udvalg af Bella Moda sandaler og Bella Moda sko på denne side, hvor du finder vores store sortiment med alle ”must-haves” fra det anerkendte danske mærke. 
 
Bella Moda, der nu sælger sko og sandaler i over 300 butikker rundt i verden, er efterhånden blevet et af de stærkeste mærker i forhold til både fashion og kvalitet. Designet på fodtøj fra Bella Moda er præget af skandinaviske linjer, en unik pasform og et smart look, hvilket har medvirket til, at Bella Moda nu er et vigtigt brand, der har stor succes hos modebevidste og stilsikre kvinder i store dele af Europa. 
 
De unikke kollektioner fra Bella Moda sælges i store lande som Sverige, Norge, Frankrig og Tyskland, og det smukke design på både Bella Moda sko og Bella Moda sandaler appellerer til moderne kvinder, der har styr på moden.  
 
Derfor mener vi, at alle stilsikre kvinder bør eje et par sko eller sandaler fra Bella Moda, og da hele udvalget af Bella Moda sko og sandaler er kendetegnet ved smukt design, feminine detaljer og høj komfort, er vi sikre på, at du også kan finde en model, som lever op til dine krav om design og god komfort. 
 
Gå endelig på opdagelse i vores Bella Moda udvalg her på siden, hvor du blandt andet finder elegante espadrillos, smukke sko og stilrigtige sandaler til gode priser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rigtige par sko eller sandaler fra Bella Moda. 

 vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr