Vagabond

Vagabond støvler og sko

Hvis du er på jagt efter et par nye, lækre støvler eller sko, så er Vagabond uden tvivl et godt valg. Vagabond er et svensk brand, som de fleste danskere har et forhold til, da det har været i butikkerne i mere end 40 år. Juul Sko er ingen undtagelse – her finder du et stort udvalg af Vagabond sko, støvler og stiletter til kvinder og mænd. Tag et kig på siden her, og find dine favoritter i dag!

 

 

Støvler fra Vagabond

I udvalget af sko og støvler fra Vagabond finder ud alt lige fra klassiske modeller, som er brandets varemærke, til mere moderne modeller, der udfordrer den traditionelle stil. Er du til en klassisk, sort støvle med elastik eller lynlås, eller er du mere til en nyere model i farvet skind? Begge dele finder du uden problemer hos Vagabond.

 

De svenske trendsættere skaber år efter år, sæson efter sæson nye modeller, som er at finde på butikshylderne. Hos Juul Sko holder vi os naturligvis opdateret på, hvad der rør sig på modescenen – og derfor kan du roligt lede efter nye støvler og sko her i vores webshop, når en ny sæson nærmer sig.

 

Foruden stilen er kvaliteten også et af Vagabonds vigtige varemærker, når en kollektion skal sammensættes. De er stærke både på varianter i skind, læder og ruskind, hvorfor du altid kan forvente lækre nuancer som sort og brun i sortimentet. 

 

Find dine nye Vagabond sko

Er du på udkig efter et nye par sko, støvler eller et par stiletter, du kan bruge på arbejdet såvel som til festlige lejligheder? Her på vores hjemmeside har vi et bredt udvalg af Vagabond sko. Du kan finde en lang række af modeller, som passer til forskellige behov, stil og lejligheder.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies