NEW BALANCE

 

We are born to move. Sådan lyder mantraet hos New Balance og med dette udgangspunkt skaber det engelske brand fantastiske og komfortable sko i moderne former og farver. Se vores udvalg af New Balance her på siden.

Uanset om du er på udkig efter et par sko, der skal bære dig på din første løbetur, om du leder efter pæne sneakers til hverdagen, eller om du er professionel atlet – så er New Balance et mærke for dig. Virksomheden støtter op omkring en sund og aktiv livsstil, og denne starter – ifølge brandet selv – med fødderne.


 

Fede og komfortable sneakers

Hos Juul Sko finder du en stort udvalg af den moderne sko med det velkendte N på siden. Vil du se godt ud samtidig med, at du er god ved dine fødder, så er New Balance det helt perfekte valg. Vi er stolte af at levere fede sneakers fra et af de førende mærker i vores webshop.

Vidste du, at ejerne af juul-sko.dk driver to fysiske butikker i Skive? Kommer du på disse kanter, er du meget velkommen til at kigge ind. Uanset om du besøger os online eller fysisk i butikken, tilstræber vi at yde den bedste service. Og der er noget om snakken – vi er nemlig blevet kåret som årets butik. Det er vi glade for – sagt på godt jysk. Vil du være vores næste, glade kunde, så klik dig gennem webshoppen, og bliv inspireret.

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies