Gabor

Det klassiske skomærke Gabor, der blev etableret tilbage i 1949, er kendt for sine sko, støvler og pumps, der ikke bare emmer af stil og elegance, men som også formår at skabe balance mellem æstetik og komfort. Her på siden finder du et stort og bredt udvalg af deres sko, som rummer både smukke comfort sneakers, best fitting sko med hæle og selvfølgelig de klassiske pumps og ballerinaer, der fungerer upåklageligt til alt fra jeans og sweaters og til den store balkjole. Der er dermed gode chancer for, at vi også har et sæt Gabor sko, der matcher din stil.

Gabor sko: Et sikkert valg til hverdagen og festlige lejligheder

Gabor er en af Europas førende producenter af damesko, og de er kendt for høj kvalitet, god pasform, nytænkende teknologi og trendy design. Når du tager et kig på deres sko, vil du opleve, at der er leget med mønstre og farver, samtidig med at der bliver holdt fast i nogle af Gabors klassiske træk. Dette gælder f.eks. den lille sorte pump med den smukt formede hæl. De laver desuden sko i mange forskellige materialer. Du kan eksempelvis finde sko fra Gabor i glat skind og ruskind, i mange forskellige farver og mønstre, med hæle i forskellige højder og med såle, der støtter fødder, ryg og knæ.

Med tiden er vi begyndt at fokusere mere på vores krop og vores fødders sundhed, når vi køber sko. Derfor prioriterer vi hos Juul-Sko også at levere sko, der lever op til et vist niveau af komfort. Og når der skal være fest, så leverer vi Gabor sko, der sætter de andre pumps til vægs, og som samtidig kan holde dig på dansegulvet natten lang. Her skal det ikke være dine sko, der tvinger dig tilbage på bænken. Med et par Gabor sko, går du aldrig helt galt i byen - og du behøver først gå hjem, når det bliver lyst!

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Liljan sørensen

Review
5
Perfekt og hurtigt behandling af min ordre Var mig i hænde dagen efter. Post Nord og Juul sko ok.

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies