ECCO

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse


Behagelige sko fra ECCO

 

ECCO er et kendt dansk skomærke, som har eksisteret siden 1963. Mærket blev grundlagt af Karl Toosbuy, som havde en drøm om at have sin egen skofabrik. Det, må man sige, er lykkedes, da ECCO nu sælger deres sko mange steder rundt om i verden. Gennem alle årene har det været et fokuspunkt for ECCO, at de gennem deres håndværk skal skabe sko af en høj kvalitet. Når du køber sko fra ECCO, kan du være sikker på kvaliteten af det materiale, skoene er lavet af. Mærket har nemlig deres egne garverier og fabrikker, hvor de fremstiller henholdsvis læderet og skoene.

Hos Juul Sko er ECCO vores største leverandør, og derfor er det også vigtigt for os at vide, at du får et par sko med hjem, som har en god kvalitet, pasform og er behagelige at have på. Vi har et bredt udvalg af ECCO sko til både mænd, kvinder og børn, så hele familien kan blive udstyret med et par dejlige sko, som jeres fødder vil elske at have på.

ECCO GENNA

SPAR
330,00
DKK
På tilbud til:
1.100,00 DKK
770,00 DKK

 

Få den perfekte pasform med ECCO sko

Hos ECCO er det en filosofi, at skoen skal passe til dig og ikke omvendt. Derfor arbejder de også hele tiden på, hvordan de kan gøre deres sko bedre og mere innovative. Når ECCO vurderer, om en sko er god nok til at komme på markedet, kigger de blandt andet på, om skoen er let nok, og om de er bløde, fleksible og har en god pasform. Alt dette for, at du kan bære en yderst komfortabel sko. Når du køber et par ECCO sko hos os, kan du derfor være sikker på, at du får fodtøj af højeste kvalitet, uanset om du køber et par sneakers, højhælede sko eller sandaler.

Et af de vigtigste materialer hos ECCO er læder. Derfor er det vigtigt, at det læder, der bliver brugt til deres sko, har den helt rigtige følelse og kvalitet. Af den grund driver ECCO også nogle af de bedste garverier i Europa, og faktisk er deres garverier så populære, at de også sælger læder til en masse andre virksomheder.

 

Hos Juul Sko har vi altid et stort udvalg af ECCO sko, så du kun behøver at lede ét sted for at finde det rigtige par sko. Hvis du køber et par ECCO sko hos os, giver vi fri fragt, hvis de koster mere end 500 kr. vi forhandler sko fra
adidas
aerosoles®
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda shoes
billi bi
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
ca shott
camel
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
cs#15 by cashott
dr. martens
ecco
edit
emma
en fant
face
fitflop™
fly flot
footi
gabor
glerups
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
icu
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
kennedy sko
la crosse
lacoste
lbdk
lloyd
loop
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
new feet
nome
pavement
pepper
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
ralph boston
relaxshoe
ricosta
rieker
rock spring
rohde
roots
sanita
sebago
selected
senator
shepherd
sika
skechers
slusher
softwalk
stockholm design group
superfit
take me
tamaris
vagabond
viking
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs. Efter brug skal man kombinere impræneringen med skocreme. 

 

Hvorfor handle hos TOPS.

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service, - også her i vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver 2 butikker i Skive, og er medlem af TOPS kæden. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på .

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr