ECCO: Sandaler - Sneakers - Sko - Støvler - Vandrestøvler - Vandresko

Se vores store udvalg af danske sko fra Ecco her.

Få den perfekte pasform med ECCO sko:

ECCO er et kendt dansk skomærke, som har eksisteret siden 1963. Mærket blev grundlagt af Karl Toosbuy, som havde en drøm om at have sin egen skofabrik. Det, må man sige, er lykkedes, da ECCO nu sælger deres sko mange steder rundt om i verden. Gennem alle årene har det været et fokuspunkt for ECCO, at de gennem deres håndværk skal skabe sko af en høj kvalitet. Når du køber sko fra ECCO, kan du være sikker på kvaliteten af det materiale, skoene er lavet af. Mærket har nemlig deres egne garverier og fabrikker, hvor de fremstiller henholdsvis læderet og skoene.

Hos Juul Sko er ECCO vores største leverandør, og derfor er det også vigtigt for os at vide, at du får et par sko med hjem, som har en god kvalitet, pasform og er behagelige at have på. Vi har et bredt udvalg af ECCO sko til både mænd, kvinder og børn, så hele familien kan blive udstyret med et par dejlige sko, som jeres fødder vil elske at have på.

Bløde og fleksible sko fra ECCO:

Hos ECCO er det en filosofi, at skoen skal passe til dig og ikke omvendt. Derfor arbejder de også hele tiden på, hvordan de kan gøre deres sko bedre og mere innovative. Når ECCO vurderer, om en sko er god nok til at komme på markedet, kigger de blandt andet på, om skoen er let nok, og om de er bløde, fleksible og har en god pasform. Alt dette for, at du kan bære en yderst komfortabel sko. Når du køber et par ECCO sko hos os, kan du derfor være sikker på, at du får fodtøj af højeste kvalitet, uanset om du køber et par sneakers, højhælede sko eller sandaler.

Et af de vigtigste materialer hos ECCO er læder. Derfor er det vigtigt, at det læder, der bliver brugt til deres sko, har den helt rigtige følelse og kvalitet. Af den grund driver ECCO også nogle af de bedste garverier i Europa, og faktisk er deres garverier så populære, at de også sælger læder til en masse andre virksomheder.

Hos Juul Sko har vi altid et stort udvalg af ECCO sko, så du kun behøver at lede ét sted for at finde det rigtige par sko. Hvis du køber et par ECCO sko hos os, giver vi fri fragt, hvis de koster mere end 500 kr. 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies