Arcopedico

De fleste mennesker har nok prøvet at have ømme fødder som følge af at have gået for længe med dårligt fodtøj. Men måske er det ikke alle, der har fået gjort noget ved det. Er du en af dem, som vil undgå ømme føder, når du går meget, er et par Arcopedico sko et oplagt og naturligt valg.  
 


Arcopedico blev grundlagt tilbage i 1966 af Elio Parodi, der var professor i ergonomi og anatomi. Den italienske professor havde længe arbejdet med en idé om, at der var behov for en ny slags fodtøj, som kunne opfylde kroppens behov for god støtte og høj komfort. Den idé blev heldigvis til virkelighed, og derfor er Arcopedico stadig et yderst populært skomærke, der sælges i hele verden. 
 
Hos Juul Sko er vi glade for at kunne tilbyde Arcopedico sko. Vi ved, at fødderne har stor betydning for kroppens velbefindende, og det er ud fra samme tankegang, at Arcopedico sko er designet. Den første sko fra Arcopedico blev designet for mere end 45 år siden, og den blev yderst populær, og derfor er udvalget af Arcopedico sko vokset siden. Fælles for sko fra Arcopedico er det, at de fremstilles i gode materialer, som tilgodeser fødder med knyster, ømme tæer eller andre problemer, som er svære at komme til livs med almindelige sko. 
 
Arcopedico sko er fantastiske at have på – faktisk plejer vi at sige, at man nærmest ikke kan mærke, at man har dem på. Uanset om du er på udkig efter et par skønne lukkede sko eller en mere åben model, kan du finde det fra Arcopedico her på siden. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige model og størrelse, så opstår der spørgsmål, skal du endelig blot kontakte os telefonisk, på mail eller på vores chat. 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Liljan sørensen

Review
5
Perfekt og hurtigt behandling af min ordre Var mig i hænde dagen efter. Post Nord og Juul sko ok.

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies