RIEKER: Sko - Støvler - Sandaler - Sneakers - Slenters - Slippers - Ballerinaer

Se vores store udvalg af sko fra Rieker her.

Find din favorit fra Rieker

Rieker er et brand, der er oprindeligt blev skabt af velhavere til velhavere i Italien – i dag er det en helt anden sag. Nu kan alle få fingrene i kvalitetsskoene fra det erfarne mærke lige her hos Juul Sko. Der er ikke en finger at sætte på hverken komfort eller kvalitet, og derfor er brandet stadig populært blandt kvinder og mænd, der sætter pris på netop de to ting. I vores Rieker sortiment finder sko, støvler, sneakers og sandaler.

Hos Juul Sko tilbyder vi et væld af modeller fra Rieker til dig, der er vild med det udtryk og komforten, brandet er kendt for. Der er tale om stilrene sko, sandaler og støvler med fokus på de små detaljer, der tiltaler unge såvel som ældre. I udvalget finder du alt lige fra smarte Rieker støvler både med og uden hæl, i skind og med komfortabel foring i læder – til hverdags sko og sandaler med snøre, velcro og elastik-lukning. Du kan vælge mellem modeller i tekstiler, skind og imiteret læder.

Stor komfort med Rieker støvler

Når du vælger støvler til den kommende sæson, er det vigtigt at tage højde for komfort såvel som stilen. Fra Rieker finder du et stort udvalg af støvler, som både brillerer, når det kommer til detaljerne, materialerne og pasformen. Skal du bruge en pæn støvle, der kan bruges på arbejde og til finere arrangementer, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det? Eller søger du en støvle, der kan klare en tur i skoven og andre ujævne terræner? Du finder begge dele i udvalget her hos Juul Sko.

Rieker laver moderne sko, støvler, sneakers og sandaler, men sørger altid for at bevare fokus på skoenes kvalitet i produktionen. Derfor oplever vores kunder, at har man først købt ét par sko fra Rieker, så vender man ofte tilbage til brandet igen og igen.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies