VIKING

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

VIKING

Viking er et norsk firma, som har ekssiteret siden 1920. Deres fodtøj er meget funktionel og slidstærkt. De har specialiceret sig i vandtætte støvler i form af Gore-Tex. Deres gummistøvler er ligeledes nogle af de stærkeste på markedet. De er kraftige i kvaliteten og pasformen er også rigtig god. Så vælger du et par Viking støvler enten vinterstøvler eller gummistøvler så er det et godt valg.

 

Sko til det danske vejr

Det ustadige danske vejr stiller krav til vores fodtøj, da det kræver, at det både er vandtæt og åndbart. Det norske mærke Viking laver støvler i en kraftig og god kvalitet, som gør dem vandtætte og komfortable at have på. Viking støvler er udstyret med en Gore-Tex membran, som sikrer at dine fødder holder sig 100 % varme og tørre, mens det stadig er muligt for dem at ånde igennem skoen. Viking sko kan fås til både herrer, damer og børn. Viking sikrer dermed, at hele familien frit kan bevæge sig rundt i det omskiftelige danske vejr i smarte, behagelige og 100% vandtætte sko uden at frygte at få kolde og våde fødder.

 

Hos Juul Sko er det muligt at finde Viking støvler til hele familien, da vi har et bredt udvalg. Uanset hvilken model du vælger fra Viking, er du garanteret en støvle, som er lavet i en fantastisk kvalitet og har en god pasform. Hvis du er interesseret i at se vores sko og støvler fra andre mærker, har vi samlet dem alle her. Ved bestilling af Viking sko leverer vi direkte til din hoveddør, og vi leverer fragtfrit ved køb for over 500 kr. Bestil allerede dine støvler fra Viking i dag, så du er klædt på til at tage kampen op mod det danske vejr. vi forhandler sko fra
adidas
aerosoles®
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
ca shott
camel
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
en fant
face
fitflop™
fly flot
footi
gabor
glerups
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
jenny
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new feet
nome
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
ricosta
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
selected
senator
shepherd
sika
skechers
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
take me
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
viking
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr