IPANEMA

De to brødre Pedro og Alexandre lancerede deres ikoniske Ipanema sandaler- og klipklapper i 2001. Visionen var at skabe en sko der repræsenterede den brasilianske ånd og kultur. I dag har de global succes og er kendt i mere end 60 lande. Skoene er lavet af høj kvalitet og er også kendte for deres farverige kollektioner og gode pasform. Klipklapperne har en anatomisk sål, der aflaster svangen og giver optimal komfort. Brandet går også meget op i bæredygtig og miljøvenlig produktion. Alle deres produkter er derfor lavet af 100% genbrugeligt PVC, et materiale der kan genbruges og derved resulterer i et lavere CO2 udslip. Klipklapperne kommer i mange forskellige designs og farver med fine detaljer. Se vores store udvalg af Ipanema her på siden.

Kæmpe udvalg af Ipanema klipklapper

Her hos Juul Sko er vi stolte af vores store udvalg af klipklapper fra Ipanema. Vi har i sandhed noget for enhver smag. Det gælder både de klassiske, ensfarvede slippers, men også en masse modeller med glimmer, sløjfer og motiver. Vi forhandler klipklapperne fra Ipanema i både voksen- og børnestørrelser, så hvis man er til det, er der gode muligheder for, at hele familien kan matche. Denne klipklap er populær i rigtig mange hjem, fordi den er enkel i designet, god at gå i, og så kan den godt holde til en gåtur i vandkanten på stranden om sommeren.

Dag til dag-levering hos Juul Sko

Køber du dine klipklapper fra Ipanema her hos os, får du en række fordele med i købet. Først og fremmest får du en lynhurtig dag til dag-levering. Du får også mange styles at vælge mellem, og du får endda også topprofessionel kundeservice, som du altid kan kontakte for råd og vejledning. Se nærmere på vores udvalg fra Ipanema her på siden, og bestil din personlige favorit allerede i dag.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies