ANGULUS

 

Angulus er et dansk skomærke, som laver sko af høj kvalitet. Mærket blev grundlagt i 1904 af Willy Madsens far. Det skulle senere blive Willy Madsen, som efter lidt modgang gjorde mærkets fodformede sko populære i Danmark. I dag er det dog ikke kun i Danmark, at de flotte sko bliver solgt, de bliver nemlig sendt ud til flere forskellige steder i verden. Angulus sko bliver designet i Danmark, hvorefter de bliver produceret i Portugal af 130 dygtige skomagere.

 

ANGULUS CHELSEA BOOT I BRUN

SPAR
389,00
DKK
På tilbud til:
1.299,00 DKK
910,00 DKK
- 30%

Angulus er høj kvalitet og fantastisk pasform

Angulus’ sko er ikke bare populære hos køberne, de har også fået international anerkendelse. Blandt andet har Angulus tre år i træk vundet den britiske pris ”Junior Magazine Design Award”. Mærket har også vundet priser i Danmark

Alle sko hos Angulus bliver lavet med omhu og kærlighed. Hos Angulus er det nemlig vigtigt, at deres sko både er flotte at se på og en fryd for fødderne at gå og stå i. Angulus laver både sko til kvinder, herrer og børn, og hos Juul Sko har vi et bredt udvalg af de fine sko til alle disse målgrupper. Vi sørger for hele tiden at opdatere vores udvalg, så du altid kan få fat i de nyeste modeller fra det populære mærke. 

Børnesko i en høj kvalitet

Hos Angulus har de et særligt fokus på børnesko, da det er vigtigt, at den næste generation har mulighed for at gå i noget ordentligt fodtøj, hvor der både er fokus på komfort, kvalitet og design. Angulus er blandt  andet meget opmærksomme på, hvordan deres sko bliver udformet, så det er den bedst mulige komfort, der er i deres sko. For eksempel skal skoen have form efter en sund og naturlig fod, og så skal skoen være bøjelig, så fodens muskler kan bevæge sig optimalt.

Hos Angulus bruger de kun materialer af den bedste kvalitet til at lave deres sko. De fleste af deres sko har en sål af rågummi, som gør sålen let bøjelig og fleksibel. Angulus bruger ud over dette kun ægte læder til at skabe deres sko. Både læder og rågummi er naturmaterialer, så du får en sko med robuste materialer.  

Når du køber et par Angulus sko til dig selv, dine børn eller en helt tredje hos Juul Sko, kan du få gratis fragt, når du køber for over 500 kroner. Hvis du har spørgsmål om størrelse eller andre ting, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies